Deze nieuwe workshop ' fotograferen en filmen met je iegen smartphone' zal plaastvinden op 2 en/of 3 maart van 19:30-21:30 uur.

In deze korte workshop van 2 uur krijgt u een grote verscheidenheid aan tips waardoor u veel betere foto's gaat leren maken met uw eigen smartphone. Ook worden diverse apps besproken en maakt u straks net zulke mooi bewerkte foto's als de pro !

Wees er snel bij want de plekken zijn beperkt tot maximaal 10 personen en de eersten hebben zich al aangemeld. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht via facebook en geef uw voorkeursdatum op 2 of 3 maart 2015

Graag tot ziens bij de workshop. Vriendelijke groeten, Mike Rikken


De nieuwe data zijn bekend  ... maandag 23 februari en maandag 9 maart aanstaande zijn de 2 avonden voor de workshop basis-fotografie. 

Je dient te beschikken over een spiegelreflex-camera die je handmatig kunt instellen, maar verdere kennis van fotografie is niet noodzakelijk. Neem voor de zekerheid het handleidingboekje mee mocht je niet de juiste knoppen en instellingen weten te vinden. Er wordt ingegaan op de basis vaardigheden, zoals diafragma, sluitertijd, witbalans, iso-instelling, en compositie. ... klik << hier >> of op workshop in het hoofdmenu om de onderwerpen te bekijken die uitvoerig besproken wordt. De eerste avond (3 juni) bestaat uitsluitend uit theorie, waarna je een 2 weken de tijd hebt om dit in praktijk te brengen en de verkregen opdracht uit te voeren. De tweede avond (woensdag 19 juni) worden de gemaakte foto's besproken en er wordt verder ingegaan op de basis bewerking van de foto's, zoals photoshop en lightroom. 

Wees er snel bij wanneer je alles wilt weten van je nieuwe camera want de plekken zijn beperkt tot maximaal 8 personen en de eersten hebben zich al aangemeld.

Voorafgaand aan de workshop ontvangt u na inschrijving een bevestiging met alle overige informatie.

Graag tot ziens bij de workshop. Vriendelijke groeten, Mike Rikken

Op 26 januari j.l. stond ik op het Wedding Event in de Hazemeijer te Hengelo. Aanstaande bruidsparen konden een aantal demo-album zien en ik heb een presentatie op de iMac getoond. Het geeft een goede indruk van hetgeen ik kan en wat mijn stijl is, echter er zijn veel meer mogelijkheden. Interesse ? maak gerust een afspraak... bel of mail ! BVD

 

Volgende week woensdagavond sta ik op de bruidsbeurs in Preston Palace Almelo. Zaal open vanaf 18:30 uur in Preston Hall.

Mijn nieuwste demo-trouw-album is binnen dus kom vrijblijvend langs. Wil je een persoonlijke afspraak om jullie trouwdag doornemen kan dat natuurlijk altijd.  Interesse? Mail of bel 06-10760128

Voor meer info mbt de bruidsbeurs  klik op deze link: http://t.co/i2xMmUG53D


Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook