De fotograaf van Fotografie Mike en Studio137 is Mike Rikken. Mike is opgegroeid in Twente en nu woonachtig in Nijverdal. Getrouwd, 2 kinderen. Ruim 20 jaar geleden is Mike voor het eerst in aanraking gekomen met het ‘ virus ’ fotografie. Eerst in zijn stageperiode, later terugkerend als bedrijfsleider en filiaalmanager in een fotozaak. Na zijn vakdiploma’s MDS (middelbare detailschool), de fotovakschool en diverse workshops en cursussen heeft hij zijn eerste opdracht gedaan in 1994. 


Fotografie is schrijven met licht waarin elke vorm van emotie wordt vastgelegd. Van klein tot groot, jong of oud, Fotograaf Mike Rikken probeert iedereen op een enthousiaste manier zo ‘ vast te leggen’ zoals jullie vrienden je zien ! Kortom jezelf ! Dat zul je voornamelijk terugvinden in de portfolio albums die speciaal zijn samengesteld. Portretten, familieshoots en bruidsfotografie, zijn helemaal zijn ding. Blader eens rustig door de voorbeelden heen en wellicht zien we u binnenkort in fotostudio.

Algemene Voorwaarden van de FotografenFederatie d.d. 26 mei 2005 aangevuld met algemene voorwaarden Fotografie Mike Rikken Nijverdal, hierna te noemen fotograaf.

1. Definities In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: Aw: Auteurswet 1912 Fotografisch werk: fotografische werken zoals bedoeld in artikel 10 lid 1 sub 9 Aw, dan wel andere werken in de zin van de Aw, welke met bedoelde fotografische werken op 1 lijn kunnen worden gesteld.

Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook