Info

De fotograaf van Fotografie Mike en Studio137 is Mike Rikken. Mike is opgegroeid in Twente en nu woonachtig in Nijverdal. Getrouwd, 2 kinderen. Ruim 20 jaar geleden is Mike voor het eerst in aanraking gekomen met het ‘ virus ’ fotografie. Eerst in zijn stageperiode, later terugkerend als bedrijfsleider en filiaalmanager in een fotozaak. Na zijn vakdiploma’s MDS (middelbare detailschool), de fotovakschool en diverse workshops en cursussen heeft hij zijn eerste opdracht gedaan in 1994. 

Eerst hobbymatig, maar inmiddels verdient hij zijn brood als full-time professioneel fotograaf. Men mag gerust zeggen dat hij zeer ervaren is, maar zeker niet vastgeroest in routine. Echter Fotografie Mike Rikken en Studio137 zijn nog lang niet uit-ontwikkeld. Hierdoor ontstaat een eigentijdse en persoonlijke stijl die uw interesse wellicht heeft gewekt.

In 2011 werd Fotograaf Mike Rikken genomineerd voor de " BruidsFotoAward 2011" en won de eervolle vermelding ! Een mijlpaal en bekroning op zijn werk tot nu toe.

Op deze site vindt u de portfolio, waarin u de verschillende voorbeelden van de grote diversiteit in mogelijkheden aantreft. Onder andere gespecialiseerd in bruidsreportages,  (kinder)portretten, bedrijfs- en reclamefotografie, zwangerschapsfoto’s en schoolfotografie, zowel in zijn eigen fotostudio als ook op locatie. Ook kunt u bij hem terecht voor het model voor 1 dag principe. Ideaal te combineren met een glamour kinderfeestje of een vrijgezellenfeest.  In samenwerking met een ware visagist en kapper wordt u een aantal uren flink verwent, en gaat naar huis met een prachtige glamourfoto !

Sinds 2009 maakt Mike ook voor diverse scholen de schoolfoto’s. In goed overleg neemt hij alle werk voor de school uit handen waarbij de school zelfs GRATIS een smoelenboek kan tegemoet zien. Met een afname van circa 90% moet de kwaliteit wel bijzonder zijn! Neem op het gemak een kijkje in deze portfolio of plaats direct uw aanvraag via het contactformulier.

Studio137, powered by Fotografie Mike Rikken, werkt uitsluitend met professioneel apparatuur.  Als camera’s wordt gebruik gemaakt van onder andere 2 stuks Canon 5D mark II en originele en zeer lichtsterke Canon lensen en flitsers. In Studio137 maakt hij gebruik van lastolite flitsapparatuur en creative light softboxen en reflectieschermen. 

Binnenkort zal Studio137 in samenwerking met Fotografie Mike Rikken de nieuwe workshops aankondigen. De workshops zullen met name voor de beginnende en hobbymatige fotografen onder u zeer geschikt zijn. U dient wel te beschikken over een spiegelreflexcamera met een ‘manual’ (handmatige) stand. Ook wanneer u van plan bent er 1 te kopen, of twijfelt over de aanschaf, is de workshop geschikt. Waarschijnlijk zal in december 2013 de volgende series workshops weer gaan starten. Voor meer informatie  over workshops en reservering stuur een mail via het contactformulier.  

 

Veel plezier op deze site... en graag tot ziens bij

Fotografie Mike Rikken / Studio137

 


Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook