Reportages

Vernieuwend, stijlvol, contrastrijk en stoer; dat zijn de kernwoorden bij mijn portretten
Voorbeelden zijn stoere kinderportretten, vernieuwende groeps- en familiefoto's, lieve newbornshoots, gezellige kinder-foto-feestjes of een mooi social media profielfoto. Maar ook kunt u bij Mike terecht voor stijlvolle zwangerschapsfoto's of een prachtig glamour-fotoshoot in zijn eigen fotostudio.

1c9ec84ec1b5ae0be5f305a74bbb1c84Vraag vrijblijvend de prijs op via contactformulier of stuur de mail rechtstreeks naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je model of wil je er 1 worden, dan zul je je kunnen inschrijven bij een goed modellenbureau. Om een goede indruk te maken moet je in het bezit zijn van een professionele portfolio. Dit is een map met foto’s waarin je laat zien waar je sterke punten liggen. Een mooi gezicht is niet het enige. Sterker nog een sprekend gezicht, een gezicht waar je een karakter in af kunt lezen is nog belangrijker.

In een fotosessie met professioneel fotograaf Mike Rikken komen je sterke punten tot zijn recht. De foto’s zijn uitstekend te gebruiken voor je portfolio of gewoon omdat je het leuk vindt. Uiteraard kan in combinatie met Studio137 een zogenaamd ‘modelcard’ voor je eigen portfolio worden gemaakt. Ook is het mogelijk tezamen met een visagist en/of kapper een glamourfoto te laten maken. Leuk om jezelf of je vriend of vriendin cadeau te geven. Uiteraard is het mogelijk dit samen met vriend of vriendin te doen of voor een originele vrijgezellenmiddag. Er is in de studio een echte windmachine aanwezig wat zorgt voor een extra ‘frisse kijk’ ! Opa of oma jarig: Zet de kleinkinderen eens gezamelijk op de gevoelige plaat in Studio137


Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook