Reportages

Facebook / zakelijk portret                                                                             vanaf 75 euro

Speciaal basis tarief voor een zakelijke profielfoto. No nonsense , what you see, is what you get ! U ontvangt 3 digiatle bestanden op de mail. Maximaal 1 kledingwissel. Binnen 30 minuten staat u weer buiten om aan het werk te gaan ;) UIteraard is het ook mogelijk van alle personeelsleden een profielfoto te maken, neem hiervoor contact op om jullie wensen en mogelijkheden door te nemen. (prijzen vanaf € 17,50 per persoon) Bel / mail / app voor een afspraak met professioneel fotograaf Mike Rikken 06-10760128 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Familie-fotografie                                                                         vanaf 95 euro                               

Of het nu gaat om een leuke gezinsfoto, een foto met je broer en zus of bijzondere zwangerschapsfoto's in de studio, Fotografie Mike Rikken maakt er een bijzondere en blijvende herinnering van. In circa 45 minuten worden er een 50-tal opnamen gemaakt. Na de eerste selectie ontvangt u een directe link met wachtwoord om uw foto's te kunnen bekijken. Een aantal zal ik al een bijzondere bewerking geven wat een unieke foto oplevert !  U mag zelf bepalen welke foto's u wilt bestellen en bepaald dus zelf uw totale investering. Voldoende keuzes in afmeting, kleur, zwart-wit, sepia, canvas, afdrukken op hout, aluminium, acryl of individueel bewerkt, Maar ook vele keuzes in fotocadeau's bepalen dus uiteindelijk uw eindbedrag. In Studio137 kunnen circa 5 personen tegelijkertijd op de foto. Voor grotere groepen zal op een nader te bepalen locatie de foto's gemaakt worden, hiervoor geldt een meerprijs van € 25,-. ( < 10 personen) en is de beschikbare tijd maximaal 1 uur. Voor groepen tussen de 10 en 15 pers. een meerprijs van € 40,- Voor groepen van meer dan 15 personen en/of shooten op zondagen is er een meerprijs van € 55,- Prijzen zijn inclusief btw, inclusief selecteren en bewerken, inclusief digitale bestelservice, inclusief reistijd van ca.15 minuten en/of 10 km rondom Nijverdal. Daarbuiten € 0,45 per km reiskostenvergoeding.

 

Bedrijfs- en productfotografie                                                    € 98,- uurtarief, halve dag (3,5 uur) € 295,-, volle dag (8 uur) € 695,- Overige prijzen op aanvraag

 

Trouwreportage  (compleet)                                                        vanaf € 1150 euro      (inclusief album vanaf € 1650,-)

.... de prijzen zijn op aanvraag. Omdat de trouwreportage compleet op uw wensen en behoeftes wordt afgestemd, is het onmogelijk een specifieke prijs te noemen. Vraag daarom geheel vrijblijvend een gesprek aan om uw wensen door te nemen, zodat ook de prijs in uw budget past. Voor complete reportages met unieke en persoonlijke albums kunnen de prijzen oplopen tot ruim 2500 euro. 

Glamourfotoshoot                                                                      250 euro

Fotoshoot waarbij de visagist is inbegrepen en eventueel te combineren met een kapster. In circa 1,5 - 2 uur worden vanuit verschillende invalshoeken,  diverse posities (al dan niet met een echte windmachine) en achtergronden opnames gemaakt. De 40 beste opnames worden op een beveiligde site gezet waarin alleen u met een wachtwoord de foto's kan bekijken en eventueel nabestellen. Stijlvol en een tikje uitdagend. Misschien als mooi kado voor je partner ? Inbegrepen een mini album met 10 fotootjes

 

 


Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook