Reportages

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk !

Het " Ja, ik wil..."  hebben jullie nu tegen elkaar gezegd, jullie gaan voor elkaar en alles komt samen op de huwelijksdag en... Fotografie Mike Rikken gaat voor jullie !
Mike is een gepassioneerd fotograaf, zeer ervaren, maar is zeker niet vastgeroest in routine en is nog lang niet uit-ontwikkeld. Is altijd op zoek naar unieke locaties voor de mooiste momenten in het leven. Hierdoor ontstaat een eigentijdse- en persoonlijke stijl die uw interesse wellicht heeft gewekt.Voorbereiding

Allereerst maak ik met jullie kennis om alle wensen te bespreken en om elkaar vast een beetje te leren kennen. Tenslotte ben ik een hele dag aanwezig tijdens een erg intieme aangelegenheid. Dit kan overdag maar ook ‘s avonds, kortom wanneer het jullie het beste uitkomt. Onderwerpen die aan bod komen: het draaiboek in het kort, type reportage en grootte van het album, kleur van de kaft en eventuele speciale wensen. Maar het allerbelangrijkste is het bepalen van de sfeer die jullie graag terugzien in het eindresultaat. Tevens kunnen jullie door mijn demo-albums bladeren om een indruk te krijgen van mijn werk.  Over het algemeen is mijn stijl modern sfeervol te noemen met een knipoog naar het klassieke waarbij de liefde er vanaf spat.


De trouwdag

Terwijl jullie aan het genieten zijn, let ik op de mooie momenten, unieke eigenschappen van jullie én van de gasten. Humor, snelheid, oog voor detail en emotie. De spanning op de gezichten van ouders, de tante die een traantje wegpinkt, de vriend met een trots gezicht op de derde rij; niets ontgaat mij! Op een journalistieke manier zal ik de gehele dag vastleggen waarbij de belangrijke momenten uiteraard wat extra aandacht krijgen.


Trouwreportage

Ook in de fotoshoot, de trouwreportage op locatie, houd ik van een ongedwongen reportagesfeer. Gewoon zoals je bent, maar vooral zonder stress ! Uiteraard let ik op de mooiste lichtval en de beste plekken voor mooie portretten, maar de fotoshoot is vooral een reportage die ontstaat door een gezamelijke klik. Ik begeleid jullie door de fotoshoot voor een heel eigen resultaat.


Proofings

Na de trouwerij begint het voor mij om een mooie selectie van jullie dag te maken. Ik beoordeel en bewerk beelden op kleur, contrast, storende elementen etc. De bijzondere bewerkingen zullen op elkaar afgestemt worden zodat er een mooi rustig toonbeeld in het eindresultaat ontstaat. Binnen een paar weken na de trouwdag ontvangen jullie bericht om de proofings te komen bekijken. Een unieke gelegenheid om zodoende zelf invloed te kunnen uitoefenen op je eigen trouwalbum. Gezamelijk bepalen we of het album voldoet aan al jullie eisen en pas dan gaat het in ‘productie’. Het album wordt met veel zorg gemaakt en handmatig ingebonden. Ik maak uitsluitend gebruik van extra dikke en de albumbladen zijn altijd UV-gecoat !! 


Aflevering

Uiteraard kom ik persoonlijk langs om jullie trouwalbum af te leveren. Pas wanneer jullie volledig tevreden zijn wordt het tijd om afscheid te nemen. Ik werk met een all-in vooraf afgesproken prijs zodat jullie niet voor verrassingen komen te staan.


Garantie

Vanzelfsprekend werk ik met professioneel apparatuur en het beste materiaal. Zo ook de albums die ik gebruik zijn van ongekende kwaliteit waarbij ik samen met de leverancier gegarandeerd sta voor een prachtig eindresultaat ! Vraag ook naar de mooi weer garantie !


Na-bestelservice

Na de aflevering zet ik alle gemaakte en geselecteerde foto’s op een bestelsite waarvan alleen jullie de unieke code met wachtwoord ontvangen. Je kunt op deze manier zeer eenvoudig nabestellen, waarbij jullie bepalen wie de gelegenheid krijgt de foto’s te bekijken.


Unieke preview

Binnen een paar dagen zie je een preview van de eerste foto's.

Opties

Er zijn verschillende opties in type reportage, grootte van het album, aantal pagina’s. Eventueel kun je de foto’s ook digitaal ontvangen. Bij de luxere reportages zit dit zelfs al bij de prijs inbegrepen. Ook is er de mogelijkheid van mini-albums welke een 1 op 1 kopie zijn van het origineel. De avondbruiloft kan door mij worden vastgelegd, maar ook een pre-weddingshoot een ‘ trash the dress’ sessie behoren tot de opties! Mijn werk is zowel regionaal, nationaal als internationaal.
Maak uw keuze

Reactie's klanten

Zeker de moeite waard!! Mike heeft ons trouwalbum gemaakt en het resultaat is geweldig. Alleen de prijs/kwaliteit verhouding klopt niet helemaal, de kwaliteit staat ver boven de prijs. :-)

Gerald Snellink Nijverdal

Wauw .... wat gaaf geworden ! Gaan er van het weekend eens even voor zitten ... kan nu niet kiezen ;) Echt super mooi !

Martin en Esther Nijverdal

Ik mis de foto's van die top trouwlocatie uit Rijssen van Het Schwarzwald Rijssen

Martin Hoogland @het Schwarzwald Rijssen

Mike mooie website, goed gedaan Gr. Martin en Vera

Martin Kelder Nijverdal

Complimenten! Je nieuwe website is veel rustiger en overzichtelijker dan de vorige. Eenvoud dat is het sleutelwoord. Workshop is ook aantrekkelijk qua prijs.

Marcel Manenschijn, Moonworks

Portretfoto's Luuk en Flow / @FotografieMike we vinden de foto's van Flow super, en vertrouwen erop dat het met de gezamenlijk ook goed komt #stilzittenismoeilijk

Bjorn Souverijn @Vormontwerp

Kinder-foto-feestje / ps: We hebben afgelopen week de cover-foto's rondgebracht en iedereen was erg enthousiast!

groet, Rianne

We hebben heel veel positieve reacties gehad op ons trouwalbum en de foto's. Echt bedankt voor het super gave album. Onze beide ouders vonden het ook heel erg leuk dat zij het volledige album ook gekregen hebben, maar dan in het klein. Iedereen vindt dat je hele mooie foto's gemaakt hebt!

Barry en Nicole

De foto's van het Kinder-Foto-Feestje van Ines zijn prachtig. Super. Wij zijn zeer tevreden!

Erna Lenferink (Almelo)

Wat een gave schoolfoto's... ik wordt er gewoon emotioneel van.

Moeder van Aldin (Nijverdal)

De foto's zijn geweldig mooi geworden. Echt super. Dank je wel ook namens mijn man die niet kon kiezen haha!

Simone Rozendal

Mooie stoere schoolfoto! Wie is die fotograaf?

Erica Alberts

Stoer hoor, daar mag je ook trots op zijn.

Nelie Meijer

Wat een ontzettend gave foto's zeg, wauw! Vooral die bewerkingen. Denk dat ik nog meer ga bestellen.

Fam. Boersma Hengelo

Wij willen je nogmaals bedanken voor het geweldige fotofeestje, de meiden zeggen dat ze nog nooit zo'n mooi kinderfeestje hebben gehad.

Anja

Facebook